HVEM ER JEG

Kort fortalt om mig og min familie
Jeg er 36 år, gift med Juri og sammen er vi forældre til Isabella på 11 år, Wilhelm på 9 år og Arthur på 5 år. Vi bor i uggeløse-enden af Lynge med kig til den smukke kirke, rytterskolen og Uggeløse sø.

 
 
 
 
 

REBEKKA SARA LÜTJE

Jeg åbnede for første gang mit hjem og ikke mindst mit hjerte som privat børnepasser i efteråret 2009.  Det har været en vidunderlig oplevelse og rejse at følge, passe og favne alle de dejlige små børn, som siden dengang, har haft deres vante gang i mit hjem. Jeg har fået lov at blive en del af deres liv, og de en del af mit, og de vil for altid, hver og en, have en stor plads i mit hjerte.

 

Jeg er vokset op i en familie hvor min engelske mor var hjemmegående de første mange år af mit liv. Jeg er ikke i tvivl om at det gav mig og mine brødre den tryggeste start på livet. Da jeg selv blev mor, var det derfor et naturligt valg for mig, at hjemme-passe vores datter, og siden hen vores to sønner. Her er jeg sammen med Arthur, vores yngste søn.

Jeg er uddannet Prof. Bachelor fra Metropol i Human Ernæring og udover det har jeg taget en pre. art foundation på Central st. Martins Collage of Art and Design i London, efterfulgt af et års art foundation studie år på Wimbledon School of Art.
Begge uddannelsesforløb har formet mig meget, jeg er rigtig glad for min praktiske viden inden for sundhed, ernæring og mikrobiologi og i den sammenhæng er "Mammy's hus" naturligvis et økologisk pasningstilbud ;) Samtidig vil jeg altid have en tendens til at lade mig rive med af smukke øjeblikke, kreative stunder og hverdagens små eventyr. Her går vores skønne øko-høns i haven.

Børnepasning

alle hverdage fra 7.00-16.00 

i trygge og hjemlige omgivelser

  • Grå Facebook ikon
  • Grey Instagram Icon

FØLG PÅ Facebook

FØLG PÅ INSTAGRAM

Tlf. 6077 4828

mammyshus@gmail.com