HVEM ER JEG

Mit navn er Rebekka Lütje, jeg er 37 år og daglig kaptajn i Mammy's Hus :)

Privat er jeg gift med Juri og vi er forældre til Isabella (12), Wilhelm (10) og Arthur (5). Vi bor i Uggeløse-enden af Lynge tæt på Uggeløse-sø og -skoven.

1732d26d-4842-4cf4-9e9c-0d6a4cdab906.jpe

Jeg åbnede for første gang mit hjem, og ikke mindst mit hjerte som privat børnepasser i efteråret 2009. Det har været en vidunderlig oplevelse at følge, passe og favne alle de dejlige børn, der siden dengang har haft deres vante gang i mit hjem. Jeg har fået lov til at blive en del af deres liv, og de en del af mit, og de vil for altid, hver og en, have en stor plads i mit hjerte

Jeg er uddannet Prof. Bachelor fra Metropol i Human Ernæring og udover det har jeg taget en pre. art foundation på Central st. Martins Collage of Art and Design i London, efterfulgt af et års art foundation studie år på Wimbledon School of Art.
Begge uddannelsesforløb har formet mig meget, jeg er rigtig glad for min praktiske viden inden for sundhed, ernæring og mikrobiologi og i den sammenhæng er "Mammy's hus" naturligvis et økologisk pasningstilbud. Samtidig vil jeg altid have en tendens til at lade mig rive med af smukke øjeblikke, kreative stunder og hverdagens små eventyr.
 
- Her går vores skønne øko-høns i haven.