HVEM ER JEG

Mit navn er Rebekka Lütje, jeg er 38 år og daglig kaptajn i Mammy's Hus :)
Privat er jeg gift med Juri og vi er forældre til Isabella (12), Wilhelm (10) og Arthur (6). Vi bor i Uggeløse-enden af Lynge tæt på Uggeløse-sø og skoven.

1732d26d-4842-4cf4-9e9c-0d6a4cdab906.jpe

Jeg åbnede for første gang mit hjem, og ikke mindst mit hjerte som privat børnepasser i efteråret 2009. Det har været en vidunderlig oplevelse at følge, passe og favne alle de dejlige børn, der siden dengang har haft deres vante gang i mit hjem. Jeg har fået lov til at blive en del af deres liv, og de en del af mit, og de vil for altid, hver og en, have en stor plads i mit hjerte

         Uddannelse mv.
Jeg er i 2009 uddannet Prof. Bachelor fra Metropol i Human Ernæring. Jeg har forinden det en pre. art foundation fra Central st. Martins Collage of Art and Design i London, efterfulgt af et art foundation diplom fra Wimbledon School of Art.

Alle 3 uddannelsesforløb har formet mig meget omend i forskellige retninger. Jeg nyder at lære og tilføje ny viden og kompetencer indenfor sundhed og pædagogik, og jeg vil altid have en tendens til at lade mig rive med af smukke øjeblikke, kreative stunder og hverdagens små eventyr.
 
- Her går vores øko-høns i haven