Hverdagen i mammy's Hus

En god start
Sådan ser dagen typisk ud

Det skal være trygt

Denne lille private børnepasningsordning er til for, at skabe en tryg, sjov, rolig og økologisk hverdag for små børn i Lynge og omegn. Som mor til 3 ved jeg selv hvor meget det betyder for mig, at mine børn har det godt, er glade og trygge og udvikler sig sundt og naturligt der hvor de er, når de ikke er hjemme.

Her er dagene stille og rolige og omgivelserne er hjemlige og hyggelige. Fordi vi kun er en lille flok tilpasses og tilrettelægges dagene nemt efter de enkelte børns behov og humør. Det er vigtigt for mig det altid er et trygt sted for jer forældre at aflevere jeres børn, samt at det for børnene altid er en tryg, sjov, og spændende hverdag de går i møde.

Dagens gang

Vi starter morgen stille og roligt og der er morgenmad til de tidligst ankommende. Når alle er kommet samles vi og hygger, sludre, synger sange og snakker om hvad vi skal i dag og derefter begynder dagens program lige så stille.

 

De fleste dage følger den samme rytme men af og til har vi tur-dage og har madpakke med.

 

Dagen går altid hurtigt og der er meget vi skal nå at se, røre, føle, smage, høre og prøve. Når vi er ude finder vi pinde, kastanjer, plukker blomster, fordre høns, kaniner og ænder, gynger, cykler ture i skoven, på legeplads og biblioteket. Indendørs leger vi med biler, legekøkken, togbaner, dukker, tegner, bager, klæder os ud og vi mødes også og hygger med andre børnepassere, private institutioner og hjemmegående mødre med børn i samme alder.  Jeg introducere gradvist flere og nye aktiviteter i takt med børnenes udvikling, alder, forståelse og interesse. Men en ting er sikkert - vi keder os aldrig!

 

Kl. 7.00 - 8.00

Morgenmad

 

Kl. 8.00 - 9.00

Morgenlur for de mindste

Kl. 9.00

Samling med sange og historie

 

Kl. 9.30

Formiddagstur på legeplads, i skoven, biblioteket, legestue eller bare i haven
 

Kl. 11.00

Frokost.

Maden altid økologisk. Vi veksler mellem at spise varm mad og rugbrødshapser.

Kl. 11.30

Begynder vi at gøre os putte-klar, skifter bleer og finder dyner, sovedyr og sutter frem

Kl. 12.00 - 14.00/ 14.30

Børnene sover middagslur

Kl. 14.30 - 15.00

Eftermiddags mad

Kl. 15.00 – 16.00

Vi leger både ude og inde

* Hver onsdag går vi i legestue mellem kl. 9 og 11

* et par gange hver uge tager vi eftermiddagsmaden med i lad cyklen og cykler i skoven mellem 14.30 og 15.30

Mad og måltider

Maden er økologisk, varieret og hjemmelavet. Vi spiser både varm og kold mad og spiser ca. 3-4 gange i løbet af dagen.

Maden spiser vi sammen og børnene lærer ret hurtigt selv at bruge ske og gaffel, og tørre sig om munden og sige "mad mad" -tak for mad ;)

Et godt samarbejde

Det betyder rigtig meget med et nært og tillidsfuldt forældre-samarbejde. Jeg lytter gerne til jeres ønsker og behov så hverdagen kan glide nemt og bekvemt for alle. Indkøringsperioder kan være en sårbar og følsom periode for børnene, men nogen gange er det faktisk lige så svært for mor og far! Heldigvis går det som regel meget hurtigt med at falde til og vi tager det hele i et stille og roligt tempo.

Børnepasning

alle hverdage fra 7.00-16.00 

i trygge og hjemlige omgivelser

  • Grå Facebook ikon
  • Grey Instagram Icon

FØLG PÅ Facebook

FØLG PÅ INSTAGRAM

Tlf. 6077 4828

mammyshus@gmail.com